Barion Pixel
I

Mesterkurzus

Mesterkurzus
Lelekeronlet

Lélekerőnlét Akadémia

A LEA Campus mesterkurzusában megismered a kvantumfizika életedet, boldogságodat, eredményeidet befolyásoló igazságait. Feltárul a harmonizáló szimbólum működése és használata.
Bevezetésre kerülnek a csakrákkal kapcsolatos ismeretek alapvető fogalmai.
Feltárulnak az angyalokkal kapcsolatos igazságok.
Betekintés ad az energetikai harmonizálás alaplépéseibe.

I

Oktatóanyagok és meditációk

Kovacsne Balogh Bea

Minden lépés fontos, az első különösen!

Kezd itt, hasznos információk az elején.

Kvantumharmonizáció; Mátrixenergia

Kvantumharmonizáció, 2 pont módszer, feszültségek elengedése...
A szív útja 2014-ben indult útjára és azóta számos tanfolyamon, worshopon tökéletesítettük a módszert, hogy a legkönnyebben elsajátítható és gyorsan használható legyen.
Időnként merész lépéssel a kvantumfizika magyarázataihoz nyúlunk, de hidd el megéri.
Ez az új életszemlélet segítségedre lesz, hogy ott is találj megoldást, ahol a hagyományos keretrendszer szerint nem létezik.
Élj szívből, mert így érdemes.
A szívből élt élet elkezd benned és körülötted egy jótékony transzformációt, amely hozzájárul, hogy kiegyensúlyozottan élj és segíthess másoknak is.

csakra_pszichologia

Csakrapszichológia 1.

Ismerd meg az emberi test 7 fő energiaközpontjának a működését, a csakráknak és az emberi pszichének a közös működését.
A hét fő csakra működése hatással van minden ember életében az anyagi helyzetére, a párkapcsolatban megélt boldogságára, az akaratának megfelelő módon való érvényesítésére, a szeretet képességére, a kommunikációra, a mindennapokban tapasztalt lelki harmóniára és a szellemi kiteljesedésre is. Ezek alapján szerinted fontos ismerni a működésüket?

Atlantiszi szimbólumok használata

Ezekben a videókban megismered azokat a szimbólumokat, amelyek használatával egyszerű módon, gyorsan és hatékonyan tudod számodra kedvező irányba élni az életed.
Ezek a szimbólumok rajtad keresztül és veled együtt működnek, így hoznak mozgásba energiákat.
Önmagad iránt tanúsított türelemmel és tisztelettel kezd el megismerni őket.

lea_campus

Energetikai harmonizáló módszerek

Ezekben a videókban különböző energetikai harmonizáló módszerekről tanulhatsz. Megismerheted, hogy milyen lehetőségek közül választhatsz, hogy létrehozd újra azt a harmóniát, ami a békés és egészséges élethez elengedhetetlen.
Amikor valami zavaró hatást él meg egy ember, legyen szó felismert vagy rejtett félelemről, fájdalomról, veszteségről, hiányról, akkor kibillend abból a Legfelsőbb Rendből, amelyben alapvető joga van élni. Bizonyos idő elteltével ez különböző jelek vagy tünetek formájában észrevehető.
A eredeti harmónia visszaállítása mindenki számára nyitott lehetőség.

lelekeronlet_akademia

Konferencia felvételek

Ezekben a videókban találod a Boldogságkör Egyesület és a Lélekerőnlét Akadémia Konferenciafelvételeit.
Az első konferenciánkat 2019-ben rendeztük, melynek címe a"Fedezd fel a benned rejlő csodát a Colombus hajón". Igen, ezt valóban a Colombus hajón, álló helyzetben rendeztük. A felvétel közben időnként hallatszik a szél, és a közvetlen hangulat, mivel teljes ellátást kapott minden résztvevő. Hallgasd úgy, mintha épp ott ülnél közöttünk.
A második konferencia 2020-ban pedig "Álmok, krízisek, sikerek" címmel a szépséges Madách Imre teremben került megrendezésre. Hálás vagyok a Legfelsőbb Erőnek, hogy minden nehézség ellénere, amit 2020 adott, ez a konferencia is létrejöhetett.

Őszintén; Lélekerőnlét Akadémia beszélgetések

Angyal

Ismerd meg az angyalok szerető támogatását

Angyali segítők szerepe a mindennapi életben. Ismerd meg az arkangyalokat, a helyüket és szerepüket az emberi életben. Kapcsolódj a Forráshoz és találkozz az őrangyaloddal. Dőlj hátra, és készülj egy ismerősen új, izgalmas felfedezésre. Tanuld meg, hogyan készíts angyalpecsétet és váltsd valóra titkos vágyaidat, hogyan teremts harmóniát a hétköznapokban.

I

Ezek a kurzusok is rád várnak /hamarosan/

További kurzusok fognak elkészülni, ezek elkészítése azonban jelentős időbe telik.
Az elsődleges cél, hogy a Lélekerőnlét Akadémia tagjai minden héten egy-egy újabb videóval, meditációval tudják bővíteni a spirituális-, önismereti-, személyiségfejlesztéssel kapcsolatos ismereteiket és mindezt a tudást gyakorlatban is képesek legyenek alkalmazni.

Az első év tartalomtervét az első videóban mutatom be, illetve az első leckénél tölthető le. 

Ezen célok megvalósítása után újabb kurzusok fognak készülni azoknak, akik egy-egy részterület iránt érdeklődnek.