Barion Pixel
Lélekerőnlét Akadémia

Lélekerőnlét Akadémia

Ebben a mesterkurzusban számos elméleti alapismeretet és harmonizáláshoz használható gyakorlati módszert ismerhetsz meg.
Tanácsom: legyél magadhoz türelmes és csináld végig szívből a videók instrukcióit.

  • Rendben van, ha időnként nehéz.
  • Rendben van, ha időnként végtelen boldogság áraszt el.
  • Rendben van, ha esetenként úgy érzed egy kis pihenőre van szükséged, majd új lendülettel hirtelen gyorsabban haladsz, mint korábban.
  • Rendben van, ha előfordul, hogy belealszol vagy nem elmlékszel a mentális mozira, a relaxációra. Ha többször előfordul próbáld meg nyitott szemmel újra megcsinálni.

Használd a szíved csodálatos szeretetenergiáját, gyakorolj magaddal szemben türelmet, és jusson eszedbe sokszor a mondat, amivel a videók végén szoktam elköszönni:
Legyen áldott benned a fény!

Szeretettel,
Bea

Kovacsne Balogh Bea

Minden lépés fontos, az első különösen!

Kezd itt, hasznos információk az elején.

Kvantumharmonizáció; Mátrixenergia

Kvantumharmonizáció, 2 pont módszer, feszültségek elengedése...
A szív útja 2014-ben indult útjára és azóta számos tanfolyamon, worshopon tökéletesítettük a módszert, hogy a legkönnyebben elsajátítható és gyorsan használható legyen.
Időnként merész lépéssel a kvantumfizika magyarázataihoz nyúlunk, de hidd el megéri.
Ez az új életszemlélet segítségedre lesz, hogy ott is találj megoldást, ahol a hagyományos keretrendszer szerint nem létezik.
Élj szívből, mert így érdemes.
A szívből élt élet elkezd benned és körülötted egy jótékony transzformációt, amely hozzájárul, hogy kiegyensúlyozottan élj és segíthess másoknak is.

csakra_pszichologia

Csakrapszichológia 1.

Ismerd meg az emberi test 7 fő energiaközpontjának a működését, a csakráknak és az emberi pszichének a közös működését.
A hét fő csakra működése hatással van minden ember életében az anyagi helyzetére, a párkapcsolatban megélt boldogságára, az akaratának megfelelő módon való érvényesítésére, a szeretet képességére, a kommunikációra, a mindennapokban tapasztalt lelki harmóniára és a szellemi kiteljesedésre is. Ezek alapján szerinted fontos ismerni a működésüket?

Atlantiszi szimbólumok használata

Ezekben a videókban megismered azokat a szimbólumokat, amelyek használatával egyszerű módon, gyorsan és hatékonyan tudod számodra kedvező irányba élni az életed.
Ezek a szimbólumok rajtad keresztül és veled együtt működnek, így hoznak mozgásba energiákat.
Önmagad iránt tanúsított türelemmel és tisztelettel kezd el megismerni őket.

lea_campus

Energetikai harmonizáló módszerek

Ezekben a videókban különböző energetikai harmonizáló módszerekről tanulhatsz. Megismerheted, hogy milyen lehetőségek közül választhatsz, hogy létrehozd újra azt a harmóniát, ami a békés és egészséges élethez elengedhetetlen.
Amikor valami zavaró hatást él meg egy ember, legyen szó felismert vagy rejtett félelemről, fájdalomról, veszteségről, hiányról, akkor kibillend abból a Legfelsőbb Rendből, amelyben alapvető joga van élni. Bizonyos idő elteltével ez különböző jelek vagy tünetek formájában észrevehető.
A eredeti harmónia visszaállítása mindenki számára nyitott lehetőség.

lelekeronlet_akademia

Konferencia felvételek

Ezekben a videókban találod a Boldogságkör Egyesület és a Lélekerőnlét Akadémia Konferenciafelvételeit.
Az első konferenciánkat 2019-ben rendeztük, melynek címe a"Fedezd fel a benned rejlő csodát a Colombus hajón". Igen, ezt valóban a Colombus hajón, álló helyzetben rendeztük. A felvétel közben időnként hallatszik a szél, és a közvetlen hangulat, mivel teljes ellátást kapott minden résztvevő. Hallgasd úgy, mintha épp ott ülnél közöttünk.
A második konferencia 2020-ban pedig "Álmok, krízisek, sikerek" címmel a szépséges Madách Imre teremben került megrendezésre. Hálás vagyok a Legfelsőbb Erőnek, hogy minden nehézség ellénere, amit 2020 adott, ez a konferencia is létrejöhetett.

Őszintén; Lélekerőnlét Akadémia beszélgetések

Angyal

Ismerd meg az angyalok szerető támogatását

Angyali segítők szerepe a mindennapi életben. Ismerd meg az arkangyalokat, a helyüket és szerepüket az emberi életben. Kapcsolódj a Forráshoz és találkozz az őrangyaloddal. Dőlj hátra, és készülj egy ismerősen új, izgalmas felfedezésre. Tanuld meg, hogyan készíts angyalpecsétet és váltsd valóra titkos vágyaidat, hogyan teremts harmóniát a hétköznapokban.