Barion Pixel
Csakrapszichológia, indul a IV. modul

Figyeld meg a lelked halk, búgó hangját, aki mindig támogatni próbál és végtelenül türelmes. Meg fogja várni azt, amíg helyes elcsendesülésben meg fogsz érkezni a nyugalom állapotába, akármennyi idobe telik is, mivel minden lépés fontos lépés ezen az úton.

írta: Kovácsné Balogh Bea

Hiszem, hogy TE is egy különleges csoda. Sokkal több vagy, mint valaha gondoltad magadról, nekem pedig az a hivatásom, hogy legjobb tudásom szerint támogassalak ennek felismerésében.
Hitelességemet 17.000+ konzultációs alkalom igazolja, a hozzám érkezők bizalmért pedig szívből hálás vagyok. 

Ez a csakraszínekből festett kendő lelkesített fel, hogy meséljek egy kicsit mi történik mostanában, mivel foglalatoskodom, ami ennyire leköti az időm nagy részét. csakrapszichologia

Mesterkurzus, ... indulás

Tavaly nyáron összeszedve a bátorságom elhatároztam, hogy elkezdem felépíteni azt az online videókból álló mesterkurzust, aminek az ötletét már egy ideje érleltem magamban. 

Mivel annyira bizonytalan volt minden, ezért szerettem volna egy csodás lehetőséget adni azoknak, akik jelen lesznek a Boldogságkör éves konferenciáján szeptemberben, így a Lélekerőnlét Akadémia * Szakrális videótér bejelentése ott történt meg.  

Javában zajlottak az előkészületek, és egy fontos dolgot kiemeltem, “most az csatlakozzon, aki jó szívvel látja a félig kész dolgokat, és örömmel járul hozzá észrevételeivel, tanácsaival, hogy ez az egész a leginkább szerethető legyen”. 

Mit is jelentett ez pontosan? 

Minden alakulóban volt, és van a mai napig. lelekeronlet

Miért? 

Mert a mesterkuzus tartalma fontosabb, mint a tökéletesen elkészült weboldal. A cél az volt, hogy működjön, és aki akar csatlakozni, annak ne kelljen tovább várni. 

Ez a kis csodacsapat a mai napig láthatja, hogy helyenként a saját jegyzeteim is fent vannak az oldalakon, és folyamatosan készül, épül.

Ami biztos: minden héten megérkezik az új anyag és haladhatnak az önvaló megismerésének útján, kényelmesen, folyamatosan.

A zárt facebook csoportunkat is ez hívta életre, mivel itt megoldható, hogy a videók gyorsan elérhetőek, magunk között beszélgethetünk és mindenkinek van választási lehetősége, hogy a weboldalról nézi meg a heti videót vagy a csoportból. Lassan mindenki megtalálta a számára kényelmes megoldást, és fél évvel az indulás után nagyon magasztos érzés hallani a résztvevőimtől, hogy mit hogyan gyakorolnak, visszakérdeznek, magyarázatot kérnek, elmélyítenek fontos részletekhez. 

Hallgatnak, elgondolnak, átéreznek, szellemi harmóniát teremtenek. lea_campus

Hálás vagyok mindenkinek aki ebben az új formában velem tart és hamarosan lehetőség lesz majd másoknak is kapcsolódni. Szeretném teljessé tenni a rendszert, hogy akinek ez lesz az első találkozási pontja velem, az biztonságban érezze magát. 

Egy kép jelent meg előttem. Mialatt készítjük, fejlesztjük a Lélekerőnlét Akadémiát, addig olyan, mint egy építés alatt álló ház. Azok tudnak róla, akik ismernek, szeretnek, bíznak bennem, kapcsolatban állunk. Ők bárhol, bármikor szívesen találkoznak velem, és jól tudjuk érezni magunkat. Így van ez valójában most is. 

Akik elindultak az építkezés elején mind konzultációs vendégeim, részt vettek tanfolyamon, workshopon, ismerjük egymást. Tudták, hogy mire számíthatnak.

Hálás vagyok a bizalmukért és a türelmükért! lelekeronlet_akademia

Szeretném azonban, hogy mindazok, akik szívesen figyelik, hogy mi készül, azokhoz is szóljak, mutassak, nekik is adjak. Bizalmat és betekintést. 

Így most a Csakrapszichológia modul indulásával írtam egy kicsit a Lélekerőnlét Akadémiáról, majd a jövőben mutatok részleteket a videókból és írok, hogy hol tartok a megvalósításban. 

Még egy válasz, ha felmerült benned, hogy miért nem mutatnak többet a fenti képen a % mutatók?

Azt kértem a válaszolóktól, hogy a számukra legfontosabb felismeréseket írják meg, és az öt leggyakoribbat tettem a képre. Egy ember öt különböző dolgot jelölt meg, ami összesen kitette a 100%-ot.
Így a kép alapján ezeket akár itt össze is lehetne adni, ami azt jelenti, hogy mindenkinek legalább 3 sorsfordító, felébresztő, irányt mutató felismerése volt már eddig (összesem 295%-ot ad, ha összeadod az értékeket).
Ez kiváló eredmény bárkitől, aki az önvaló felfedezésének útján jár! 

Teljesíthetetlen elvárások helyett önmagunkkal szemben, sokkal jobb és tartósabb módszer, ha élhető változásokat, célokat, eredményeket érünk el és tartunk meg. Jobb a hosszú távú kitartás, mint egy gyors sprint utáni ólmos fáradtság!

Örülök, hogy velem tartasz és olvasod az írásaim, legyen csodás napod!