Barion Pixel
Hogyan valósítsd meg a legmerészebb álmaidat?

Figyeld meg a lelked halk, búgó hangját, aki mindig támogatni próbál és végtelenül türelmes. Meg fogja várni azt, amíg helyes elcsendesülésben meg fogsz érkezni a nyugalom állapotába, akármennyi idobe telik is, mivel minden lépés fontos lépés ezen az úton.

írta: Kovácsné Balogh Bea

Hiszem, hogy TE is egy különleges csoda. Sokkal több vagy, mint valaha gondoltad magadról, nekem pedig az a hivatásom, hogy legjobb tudásom szerint támogassalak ennek felismerésében.
Hitelességemet 17.000+ konzultációs alkalom igazolja, a hozzám érkezők bizalmért pedig szívből hálás vagyok. 

Az első konferenciánk kulisszatitkai 1.

Hallottad már ezeket a mondatokat?

Ezt hogy csináltad???

Ezt most komolyan gondolod???

Neked elment a józan eszed!!!

Ezt képtelenség megcsinálni!!!

Azt hiszen inkább pszichológushoz kellene menned az égbeszökő álmaid megvalósítása helyett…

Igen?! Fantasztikus, ennek szívből örülök!
Akár úgy is mondhatnám, hogy üdv a klubban!

Fantasztikus ember vagy és számos nehézségen, meg nem értettségen vagy túl, mivel egy kicsit mindig másképp csináltad a dolgokat mint mások…
Képes voltál hinni olyan dolgokba, ami mások számára a megvalósíthatatlan csoda…, ezért egy lépést sem tettek a megvalósítás érdekében…

A legjobb alap van benned, bármilyen kihívások is vannak mögötted!!!

Kérlek, hidd el ez a kincs ami benned van már önmagában egy nagy csoda, mivel akiből ez hiányzik, annak nincs az a módszer, varázslat, tanácsadás, konzultáció vagy online program, ami segíteni tudna… Akiből a belső parázs hiányzik az mindig feladja a cél előtt egy fél lépéssel, és haragudni fog az egész világra, pedig csupán elhitte, amit ő mondott, hogy lehetetlen.

Van akinek a kisujját elég megmozdítania és minden sikerül neki!

Becsapós elképzelés, a mögötte rejlő igazság az, hogy nem látszik a színfalak mögött rejlő kihívások sora, mert amíg valaki dolgozik, alkot, megvalósít, problémákat old meg … addig “ő sem érdekes” és nem történik “semmi érdekes”. A legtöbb ember csak akkor kapja fel a fejét, amikor valami hangzatos történik, amikor “megszületett a új csoda”, a várakozás, létrehozás időszakát egyszerűen észre sem vették.

Hiszen mindenki teszi a dolgát, mégsem sikerül mindenkinek a célok megvalósítása!

Nagy általánosságokat mondani könnyű, de a dolgok mögött lévő okok felülvizsgálata már fárasztó.

Aki képes mégis a színfalak mögé tekinteni, annak egy olyan világ nyílik meg, amiben a válaszok őt fogják végig segíteni, és megérti azokat a törvényszerűségeket, amelyek alapvetően befolyásolják minden siker megvalósulását!

Feltételezni dolgokat vagy ismerni egy működő módszertant két teljesen különböző dolog.

Azok, akik időnként továbblépnek és egy-egy újabb célt valósítanak meg, ők nem sajnálják az időt, hogy megtalálják a megoldásokat és addig gyakorolják a szükséges lépéseket, míg “egyszer véletlenül sikerül”, majd a rutin hozza a gyakorlatot és az egyre jobban működő koncentrációjuk által kiszímíthatóvá válik a haladás.

Ugyanezeket a folyamatokat éltem és élem át én is nap mint nap…

Kovacsne Balogh Bea

Szeretném most megmutatni, hogy milyen lépések követték egymást, hogy az első konferenciánk “megszültehessen”, közben szeretettel legyek benne a megvalósításba és a végén azt tudjam szívből mondani, hogy hálás vagyok és “veletek jövőre újra ugyanitt!!!”.

 

Feltételezések:
Nekem könnyű volt…

Én:
Igen, könnyű volt elhatározni, hogy megcsinálom!

Valóság:
Annyira távoli és hihetetlen volt egy saját konferencia megszervezése januárba, hogy már ezért érdemes volt belevágni.

Feltételezések:
Minden adott volt a tökéletes rendezvényhez…

Én:
Prémium minőségben, szeretetteli hangulatban, exkluzív kiszolgálással és helyszínnel valósítjuk meg.

Valóság:
Több mint négy hónapig keresztül kerestem az ideális helyszínt, ami megfelel az elképzelésemnek.

Bár a konferencia időpontját már január végén meghatároztam, akármennyire szorított a határidő, a helyszín tekintetében lehetetlennek tűnt minden paraméternek megfelelni… Mindaddig, amíg a századik ötletnél egy ideálisnak tűnő javaslatot kaptam. (A legtöbben szerintem a huszadik helyszín után megálltak volna keresésbe, és inkább elhiszik, hogy ilyen nincs…, lehetetlen… vagy “nem erre gondoltam, de így is jó lesz” kompromisszumot kötnek.)

Feltételezések:
Ma lehetetlen magas árkategóriájú konferenciát szervezni, mindenki csak maximum tíz-húszezer forintot fizet egy ilyen rendezvényért, hiszen bőséges a választék.

Én:
A minőségünk fontosabb, mint az olcsó ár.

Valóság:
A helyszín megtalálása után egy héttel 80%-a a helyeknek le volt foglalva. Az egész szervezést a szívemben lévő nyugalommal és békével valósíthattam meg! Hálás vagyok ezért a nyugalomért, és akármikor visszagondolok erre, mindig felértékelődik az emberektől kapott bizalom. Szívből örülök neki, hogy lehetőségem van megmutatni az embereknek a való élet csodáit és a piaci verseny szabályainak figyelélse helyett a szívemből dolgozhatok.

A képeken látható, hogy “milyen körülmények közül indultunk és hogyan ragyogott fel nap végére az Ég!”

A helyszín figyelmességének köszönhetően lehetőségünk volt a szükséges technikai eszközöket egy nappal oda szállítani, mivel egy futóverseny miatt a konferencia napján a parkolás igazi kihívás lett a környéken.

Kötöttek az időpontok, szinte órára be volt osztva minden, hogy pontosak tudjunk lenni (így is lett egy kis csúszásunk), ezért szombaton szakadó esőben szállítottuk a helyszínre a szükségek technikai felszerelést.

 

Kiemelten fontosnak tartottam, hogy én is kivegyem a részem a szervezés különböző területeiben, mivel hiszem azt, hogy az igazi vezető mindig alázatos, képes példamutatóan viselkedni, de nem akar mindent egyedül csinálni.

Vasárnap reggel már minden porcikámban éreztem az izgalom érdekes vibrálását.

 

Egy nagy mosollyal kísérve elhatároztam, hogy a borongós idő szomorkás hangulatát ragyogássá fogjuk varázsolni, és ez lesz az egyik jel a résztvevőknek, hogy bennük van a csoda!

Nézd végig a képeket, a előkészületektől, a borongósságon át a ruhákon táncoló napsütésig és jusson eszedbe minden kihívás esetén, hogy másoknak sem könnyebb, csak képesek kitartani akkor is, amikor még nem látszik a fény!

Ezen a képen éppen táncolunk, mert nálunk a jó hangulat alapvető összetevő!
Magunkra szabtuk a nap programját és tartottuk egész nap a hangulatot!

Hidd el, hogy a ragyogás lehetséges és megjelenik az életedben!

Minden megvalósítható, minden helyzet megoldható, minden embernek joga van harmóniában élni! Egy külső szakértő mindig támogató segítség, keress bizalommal!

Aktuális programok

Ragyogja be a csodák varázsa napodat! 🙂

kovacsnebaloghbea.hu
kezedbenazeleted.hu